MATCH DAY 3_site DOTA 2 6

Moldova a fost foarte aproape de o calificare istorică! Echipa națională de DOTA 2 s-a clasat pe locul 2 în grupa sa din cadrul etapei regionale a competiției Global Esports Games 2022 Istanbul.

Competiția a început foarte bine pentru băieții noștri. În prima zi a turneului, Moldova a câștigat 4 meciuri din 4 posibile, ceea ce reprezintă un rezultat excelent:

 

MATCH DAY 1 DOTA 2 1

Rezultatele din prima zi i-au clasat pe băieții noștri pe primul loc în grupă. Am reușit să învingem selecționatele Lituaniei ?? și a Turkmenistanului ??, lăsându-le astfel fără șanse la calificare.

 

DOTA 2 GEG Match 1
DOTA 2 GEG Match 3

După aceste meciuri, băieților noștri le mai rămânea să joace împotriva Belgiei ??. Conform regulamentului, doar prima clasată din grupă avansează mai departe în competiție. Respectiv, Moldova mai avea nevoie de o singură victorie împotriva Belgiei pentru a se califica în fazele eliminatorii.

 

Ziua doi a competiției nu a fost la fel de bună ca prima. Din păcate, am cedat în fața Belgiei, ceea ce ne-a făcut să ratăm calificarea mult dorită.

 

Îi felicităm și le mulțumim băieților noștri pentru prestația reușită și pentru victoriile cu care ne-au bucurat! Reamintim că suntem abia la a doua participare la un astfel de turneu internațional. Rezultatele bune din cadrul acestei ediții ne fac să privim optimist în viitor. Suntem siguri că putem obține mult mai multe la ediția viitoare.

 

Componența naționalei este următoarea: ?? Vadim «CloudStrife» Grișco ?? Vadim «Requiem» Baimastruc ?? Alexandru «6 Minute God» Railean ?? Alexandr «yayo» Cernev ?? Victor «RZA» Ghereg.

 

Apropo, conform regulamentului etapei regionale (europene), doar 2 echipe din Europa se califică la OFFLINE-ul din Istanbul. Serbia ?? și Kazahstan ?? sunt cele două echipe calificate, după ce au învins selecționatele Belgiei ?? și Marii Britanii ?? în fazele eliminatorii.

 

MATCH DAY 1 DOTA 2 2

Dacă ești amator al jocului, poți adera la grupul DOTA 2 Moldova de pe Facebook.

 

Leave a Reply